.

.

söndag 26 juli 2015

shopping's my cardio, writing's my therapy


Läggdags. Ska snart lägga mig efter en grymt mysig dag. Dagar med regn ska spenderas exakt såhär, med hemmachill hela dagen och kanske något roligt på kvällen, typ fest, träffa någon kompis, bio eller liknande. Och om man är sugen på fest när det är sånt här skitväder är man väl dum i huvudet eller något haha. Kompis träffade jag igår. Bästa kompis till och med. Så då återstod bio. Så ikväll blev det en mysig biodejt. 

Jag och min snygga dejt såg Ted 2 som jag skrev förut, och den var bra. Jättegullig film, speciellt mot slutet. Eller bara mot slutet kanske jag ska säga, gullig är väl inte det rätta ordet för resten av filmen haha. Men den var bra iaf, även om jag tycker ettan var snäppet bättre! 

Jag kom hem vid halv tolv, tolv någon gång och då blev det två avsnitt serie. Och nu ska jag sova, är supertrött och det spöregnar och åskar lite smått så det passar bra. Älskar att lägga mig när det regnar, ljudet av regn mot fönstret är så rogivande, tycker jag.

Så nu checkar jag ut för idag. Imorgon blir det troligtvis shopping, och bortsett från shoppingen vet jag inte. Vi får se! Vi hörs när jag vaknat iaf, godnatt <3 /L



Två pre-bio pics. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar