.

.

söndag 19 juli 2015

".. har insett att du aldrig kommer förstå..."


Godkväll! Jag sitter just nu framför teven och kollar på serie samtidigt som jag försöker skrapa bort mitt nagellack. Upptäckte precis att jag inte har någon nagellacksborttagning hemma, och eftersom jag börjar jobba imorgon så måste jag ha bort lacket. Så jag får helt enkelt skrapa bort det som går och hoppas att jag hinner köpa borttagning imorgon innan jag börjar jobba.

Jag börjar klockan 14 och innan jobbet ska jag hinna med att träna. Är bokad på sjukgymnastens gym klockan 10 och håller väl på i ca en timma. Så är väl hemma vid halv tolv och då ska jag ta en snabbdusch och äta lite och därefter vidare mot jobbet runt 13.30. Sen slutar jag runt 22. Vilken rolig dag......... Not. Aja ska se ett avsnitt till innan jag lägger mig. Kommer ett inlägg till innan jag sover :)


Ja, i inlägg utan någon passande bild kommer det nog bli Spanienbilder ett tag framöver. Däremot inte i inlägg som har någon passande bild. Men jag menar, vilken bild skulle passa till detta inlägg? En bild på mitt halvbortskrapade nagellack? Nej tack :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar