.

.

måndag 20 juli 2015

Sovdagssss


Nu var det läggdags för min del. Är inte trött för fem öre men eftersom att klockan står på 08.20 och jag ska orka med både träning och jobb så är det nog dags att försöka få lite sömn ändå! Och speaking of sömn, Gud vad tråkigt det var att vakna imorse. Och då menar jag inte tråkigt tråkigt för jag hade ju Ozcar och Lexi hemma, utan jag syftar snarare på att det kändes tomt att vakna utan att kunna springa in till Victoria i rummet bredvid och dra med henne ut på balkongen för att prata skit och sola =) Hon är så himla grym den tjejen och trots att vi inte träffas så himla ofta eller känt varandra speciellt länge så är hon en av de personerna jag litar på till max. Vissa personer klickar man med, I guess, och Vickan är en sån person för mig. Fantastisk vän.





Nu till något heeeelt annat. Idag har jag faktiskt fått gjort lite saker, även om jag mest varit hemma och kollat på serier. Bland annat har jag hunnit överföra alla bilder från både spanienresan och USAresan till datorn och vidare in på ett USB-minne, (sjukt nödvändigt!!!) jag har organiserat hela mitt smyckeskrin och jag har planerat träff med Jessika i veckan. Har även läst igenom min post från veckan jag varit borta, skrivit upp lite viktiga datum i min kalender, börjat fundera ut lite planer för helgen (är leeeedig hela helgen) samt kikat runt lite inför en sak jag planerar som jag inte kan skriva något om här.... När tiden är inne så visst, men inte än. Det har nämligen med en viss 25årspresent att göra, mer än så tänker jag inte skriva hehe :D Så lite produktiv har jag varit idag även om det bara varit hemma. Har även såklart myst massor med min lilla kisse som har varit lite extra gosig hela dagen =)


Jaja. läggdags nu. Strax. Skulle ju egentligen lägga upp bilder på tavlorna idag också men jag tänkte att jag väntar med det en dag eller två eftersom jag visade er min spanienshopping idag. Tråkigt att visa allt på samma gång tycker jag, roligare att visa tavlorna en dag när jag inte visar upp annan shopping :) så, ni får se dom en annan dag men omg vad snygga dom är alltså!!!! Längtar tills dom ska upp på väggen i vår nya lägenhet, bara sisådär nio månader kvar haha.


Nä, nu stämplar jag ut med ett kollage av bilder på min lilla familj som jag tagit idag. Dom två alltså, bästa som finns =) ska krypa ner hos dom i sängen nu, natti på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar