.

.

lördag 15 augusti 2015

Mår helskumt haha


Hej på er. Ligger i soffan och chillar med Lexi på magen. Myspys! Ska snart gå och lägga mig tänkte jag, är helt brutalt trött efter denna fredag. Har mått jättekonstigt i eftermiddag alltså, varit yr, jävligt illamående och haft ont både nere till vänster i magen som jag brukar, men även uppe i magen. Men framförallt har jag varit (och ÄR) sjukt illamående. Dessutom har det gjort ont när jag har andats och jag har haft en konstig känsla i kroppen. Svårt att förklara, men har mått helskumt sen i eftermiddags iaf. Förmodligen därför jag är helt brutalt trött också... Så att lägga mig är nog en bra idé. Ska bli skönt.

Imorgon jobbar jag kvällspass vilket innebär att jag börjar 14 och slutar 22. Blä. Vill inte jobba kväll alltså, det går såååååå segt. Menmen bara att bita ihop för sen är det bara söndagen kvar!

Nä nu måste jag nog lägga mig direkt klipper i ögonen som satan. Plus att jag behöver få bort illamåendet, kanske hjälper med lite sömn :) Vi hörs när jag vaknar imorn, ska ta mig lite sovmorgon eftersom jag börjar sent! Skönt. Enda fördelen med kvällspass.


2 hissbilder från förut när jag jobbade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar