.

.

lördag 15 augusti 2015


Hemma nu och ska lägga mig. Är helt sjukt trött, förmodligen för att jag fortfarande inte mår helt bra. Åååh vad skönt att detta jobbpass är avklarat!!! De är det jag bävat för flera dagar och nu är det gjort. Bara ett pass kvar nu, ett dagspass och det känns bra. 7-16 (brukar alltid kunna gå lite tidigare så typ 15.40) imorgon och sen är jag klaaaar med heltid för denna sommaren!!! Så otroligt jäkla skönt och jag är så stolt över mig själv som tagit mig igenom det mot alla odds. Inte en enda dag har jag stannat hemma utan jag har bitit ihop och varit grym!!! Och nu är det bara en dag kvar,  det klarar jag :D

Imorgon efter jag jobbat ska jag hem och ta det lite lugnt en stund och sen iväg och träna. Blir nog jättebra. Efter träningen vet jag inte, ska väl antingen ta det lugnt (om jag är slutkörd) ELLER fira på något sätt att jobbet är slut. 

Egentligen är det inte jobbet som är slut utan heltiden. Har nämligen blivit erbjuden och tackat ja till att jobba timmar under hösten/vintern/våren vid behov. Dock ska jag ha två veckors semester nu tills skolan börjar utan att jobba alls. Behöver det! Det är alltså först när skolan börjar som jag börjar jobba timmar, vid behov. Hur mycket jag kommer jobba beror på hur intensiv skolan är och hur jag mår, men några helger då & då har jag åtminstone tänkt hoppa in :) jättekul att kunna jobba lite vid sidan om skolan!


Men ny ska jag lägga mig. Vi hörs imorgon tidigt, när jag kommit till jobbet. Är riktigt taggad på att jobba imorgon faktiskt, eftersom det är sista dagen wohooo!! Så hörs då, gonatt sötisar.



Några veckor gammal bild!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar