.

.

tisdag 25 augusti 2015

Kavajer.


Nu var det snart läggdags för mig och jag tänkte passa på att slänga upp ett inlägg medan jag sitter på balkongen. Blev ingen mer serie för mig utan jag fortsatte greja med lite organisering inför kommande termin samt med lite annat. Helt plötsligt var klockan kvart o två och det var dags att sova, serien får jag fortsätta med imorgon.

Imorgon har jag inga planer alls bortsett från att jag ska till sjukgymnasten klockan 11. Vi ska fortsätta med avslappningsövningar och mindfulness. Blir nog bra. Därefter ska jag nog åka hem och pyssla med Ozcars present, det + att jag tänkte rensa alla mina väskor. Blir alltid så jäkla mkt skräp inbotten på mina väskor, kvitton och sånt som jag bara slänger i. Så det ska jag nog pyssla med. En hemmadag, helt enkelt. Åtminstone tills Mr kommer hem efter fyra någongång. Då kanske vi hittar på något, vem vet =)


Här ser ni förresten kavajerna jag skrev om i det senaste inlägget. Dom jag hade glömt bort att jag ägde eftersom dom hängt nere i förrådet ända tills jag flyttade i maj och sen dess bara legat kvar i flyttpåsar. Hur snygga är inte dom?? Älskar kavajer, kan få en ganska tråkig outfit att bli sjukt snygg. Roligt att jag har en i svart och en i färg! Båda är i samma modell, tighta och korta. Tycker oversize-kavajer är jättesnyggt på andra men trivs inte i det själv så för mig är det dom kortare och tightare modellerna som gäller! Kul att jag hittade dom igen, så snygga båda två och den svarta passar ju till allt. Den rosa passar perfekt till en liten svart klänning vid någon festligare tillställning. Ja, dom (framförallt den svarta) kommer nog användas flitigt framöver =)


Upprullade armar till också, såklart. Blir så snyggt med armband och/eller klocka till upprullade armar.




Den rosa har vitt innertyg så det blir lite rolig kontrast sådär när man kavlar upp ärmarna. Men huuur snygg? Med bara svart till. Perfekt!



Nä nu måste jag sova så jag kommer upp sen vid halv tio. Skriver ett litet inlägg på vagnen påväg till sjukgymnasten imorgon. Tills dess - Nattinatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar