.

.

lördag 8 augusti 2015

Necklace


Nu ska jag sova. Men först ska jag visa vad mamma fick i present av mig - nämligen ett halsband.

Inte vilket halsband som helst dock. Hittade nämligen en sida med roliga namnhalsband för par, för mammor/pappor, att köpa till någon som fått barn osv osv. Så till mors dag bestämde jag mig för att köpa ett av dessa halsband till mamma. Såhär ser det ut:


Halsbandet är i silver (bilden blev lite överexponerad men så det ser nästan lite silverguldigt ut men irl är halsbandet i silver) med mitt och Seans namn på. Stenarna ni ser (en blå och en grön) är våra månadsstenar. Stenarna finns i 12 färger och representerar årets olika månader. Eftersom jag är född i september tog jag septembers sten och augustis sten för min bror som är född i augusti. Tyckte det var lite fint. Våra färger passade dessutom väldigt bra ihop måste jag få säga. 

Så det är ett silvrigt halsband med en tunn och kort kedja. Stenarna är från Swarovski (<3) och namnen är ingraverade. Ett fint halsband att ha till vardags tycker jag, enkelt och funkar till alla kläder. Jag valde att ha ett halsband med "stavar" att skriva namnen och ha stenarna men det finns även andra former - cirklar, hjärtan mm så man måååste inte välja att ha stavar :) utan det finns en del att välja på!

Jag är jättenöjd med halsbandet och mamma blev jätteglad. Det enda jag är besviken på är hemsidan, jag beställde halsbandet med garanti på att det skulle komma till mors dag (är väl i slutet av maj??) men det blev massor av krångel så halsbandet kom först i juli. JULI. Som tur är fick jag rabatt som kompensation så det var ju gulligt. Synd att det skulle krångla så bara för det finns otroligt mycket fina smycken på hemsidan i fråga. Hade kunnat tänka mig att beställa flera stycken om det inte hade varit för allt krångel. Nu har jag säkert haft vääärldens otur, och det händer ju såklart inte alla. De allra allra flesta får säkert sina beställningar i tid, men eftersom min var flera månader sen är jag lite skeptisk till att beställa därifrån igen. Tyvärr :( för det hade jag gärna gjort annars!


Älskar halsbandet iaf och mamma blev glad vilket var det viktigaste. Sen hade det ju vart roligare om det hade kommit när det skulle men det är sånt som händer. Så ett tips på mammapresent - köp ett halsband med ditt och ditt/dina syskon/syskons namn och månadsstenar. Och hoppas att er leverans kommer fram i tid ;) för det är en grym present, verkligen!


Nu ska jag lägga mig, upp halv sex wohooo! Godnatt sötisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar