.

.

torsdag 22 oktober 2015

Lunchar på EH


Har slutat praktiken för dagen, gick för en halvtimma sen ungefär. Tog bussen ner till stan (kom på att det blir för stressigt att åka hem emellan) och här sitter jag nu, på espresso house med mig själv och äter lite. Blev av någon anledning sjukt sugen på scones så var tvungen att ha det till "lunch" idag. Scones med cream cheese och yttepyttelite sylt för att få det lite sött. Så gott! Så det sitter jag och äter just nu. När jag ätit upp ska jag ta bussen vidare till skolan.

Jag älskar att gå på stan med mig skälv, tycker det är så gött. Alltså jag skulle kanske inte åka hemifrån en dag när jag är trött för att ta en macka på stan liksom men om jag har ett ärende eller om jag, som idag, behöver äta mellan två olika saker tycker jag det är himla mysigt att göra det själv. Inte alltid såklart, det hade nog blivit tråkigt i längden, men ibland. Sitta och spana på folk och kläder helt i min egen takt! Förr skulle jag tyckt det var superjobbigt att sitta på café själv men nu rör det mig inte i ryggen. Tycker mest bara att det är skönt, speciellt nu när det är kite höstig stämning i Göteborg =) mys!

Nä nu ska jag äta klart och om en stund vidare mot skolan. Vi hörs senare.


Mums, så himla gott med en varm scone. Förstår dock inte meningen med den vanliga osten - på scones ska man ha cream cheese!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar