.

.

tisdag 13 oktober 2015

Too nervous alltså


Alltså jag är så nervös nu, måste bara skriva lite så jag får tänka på annat..... Men det är man väl alltid, första dagen på ett nytt ställe? Nervös alltså.... Först och främst är jag nervös över att jag ska ha råkat ta fel buss och sen är jag nervös över handledare och hela den processen. Ååååååh! Längtar tills denna dagen är över för då slipper jag vara nervös mer. Det är påfrestande.

När jag kommer hem idag ska jag inte göra något särskilt, njuta av att jag genomlidit dagen samt eventuellt påbörja en skriftlig uppgift. Japp nu är det nu praktikperiod = två nya skriftliga uppsatser. Och sen har vi en stor tenta fredag den 13:e november också. Om folkhälsa, folkhälsovetenskap etc. Sånt som jag är så jävla dålig på med andra ord haha. Visst har jag varit okunnig innan även i tidigare ämnen vi tidigare tentat av men dom har jag åtminstone funnit intressanta vilket gör det sjukt mkt lättare att plugga. Folkhälsovetenskap är inte min cup of tea ALLS haha. Nä, nu stressar jag upp mig onödigt mycket alltså. Börjar med att klara av första praktikdagen, därefter bockar jag av mina uppsatser och sen kan jag fokusera på tentan. Har redan sammanställt det mesta inför tentan på föreläsningarna vi haft mellan praktikerna så det är bara att plugga in allt sen, men först ska jag bocka av uppgifterna. Ska försöka hålla mig lugn nu för fan HAHA. Alltid lätt att börja stressa upp sig TOTALT när man är nervös. Så typiskt mig.


I sviterna av nervositeten har jag åtminstone fått köpt en ny vas. Tycker dessa på bilden (bildkälla: Google) är sååååå snygga och framförallt ihop så jag har börjat med att köpa den ena och tänker komplettera med den andra längre fram. Så himla snygga och stilrena, vitt och silver är ju en riktig dröm ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar