.

.

fredag 9 oktober 2015

Vilken jävla stress alltså



Hej på er, hejhej. Jag sitter på vagnen på väg mot skolan. Haft en riktigt stressig förmiddag och det är därför jag inte har skrivit. Har nämligen spenderat förmiddagen med att försöka få tag på min praktik som börjar på måndag. Problemet i det hela var att alla nummer jag hade var "ur bruk" så det var lite jobbigt. Och när jag väl kom fram hade kontaktpersonen inte ens fått någon info om att det skulle komma en student (jag) på måndag. Känns ju kul. Känner mig väldigt välkommen osv. NOT. Började undra när jag aldrig fick något svar på mina mejl (skrivit mejl tidigare där jag presenterat mig själv osv) men tänktenqtt hon har väl varit för upptagen för att hinna svara. Men när hon inte hade svarat IDAG, sista vardagen innan praktiken börjar så kände jag att jag var TVUNGEN att få tag i henne, så jag vet när jag ska komma på måndag och sådär. Och det var väl tur, för hade jag inte  ringt hade hon inte ens vetat att jag skulle komma.... Är dock sjukligt frustrerad nu, det ska INTE GÅ TILL SÅHÄR. Inget illa mot praktikplatsen alltså utan snarare mot bristen på kommunikation från skolan. Man ska inte behöva känna sig icke-välkommen som student, det är en så utsatt situation slm det är. Nä fyfan alltså, ryser av irritation.


Ska försöka släppa irritationen nu iaf och lyckas hålla en redovisning. Hur det nu ska kunna gå till. Känns som jag har haft fööör mkt att tänka på för att kunna koncentrera mig på en redovisning nu.... Men jag får väl försöka. Önska mig lycka till.... Börjar om 20 min.

Egentligen hade jag tänkt fota två nya klädesplagg (varav ett ingår i min outfit idag) och visa er denna morgon men jag har inte haft tid. Ska försöka visa plagget jag har på mig sen iaf, det andra får vänta =)


Haha väskan i knät på vagnen just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar