.

.

tisdag 1 september 2015

En bra sommar helt enkelt


Läggdags nu för mig, eller snart iaf. Ska borsta klart tänderna först och så. Är helt sjukt trött så förhoppningsvis somnar jag så fort jag lägger huvudet på kudden.... Men man får inte hoppas alltför mycket haha.

Imorgon är det skoldags igen. En föreläsning först på morgonen och på eftermiddagen ska vi gå igenom allt vi behöver veta inför praktiken. Vi har fem studieuppgifter som ska göras under praktikerna och dom ska vi få förklarade imorgon. Och säkert lite annat viktigt jag inte kommer på nu. Men det är bara en riktig föreläsning imorgon iaf så det är skönt! Går mellan 9-15.30 (typ, förhoppningsvis tar det inte 2.5 timmar att informera inför praktiken så vi kanske får sluta tidigare) imorgon iaf och sen ska jag göra lite roliga saker. Men det får ni veta imorgon =)

Vi hörs från föreläsningen imorgon. Nattinatt >3


En ganska glad Lisa idag :) denna sommaren har varit en helt grym sommar alltså. Har varit med om så mkt... Tänkte lista lite nedan:

- En underbar resa till NY med familj + Mr med shopping, sol och värme.
- Umgänge med fina vänner, pojkvän familj.
- Släktträff för första gången på flera år. 
- Haft besök av Mammi flera gånger här i Göteborg, ätit på burgersson bland annat.
- Umgänge med världens bästa vän Jessika.
- En grym resa till Spanien med Mr och hans familj. Sol, bad och härliga minnen och bäst av allt är att jag och Vickan tack vare resan blivit sjukt tighta. Och är det fortfarande. 
- Regniga dagar hemma framför serier.
- Marstrand med Mammi.
- Shoppingdag med Rebecca.
- Liseberg med gänget.
- Vinkvällar.
- Midsommar hos Emma & Linus med "gänget".
- Borås djurpark med R, V, I och Mr.
- Sovmorgnar.
- Jobb.
- Osv osv, hade kunnat fortsätta lista sommarens roliga händelser hur länge som helst haha. 

Grym sommar helt enkelt och även om jag jobbat mycket har det helt klart varit värt det - dels för att jag trivts på jobbet, dels för att jag fått mer erfarenhet inom vården och mest för att jag genom jobbet träffade och klickade med Rebecca som numera är en helt fantastisk grym vän som jag kommit väldigt nära <3 så ja, jag säger det igen - en helt gryyyyym sommar och även om vissa dagar varit skit för att jag haft ont och sådär så har dom bra dagarna vägt tyngre. Så jag är helnöjd. Hoppas på en lika grym höst nu då.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar