.

.

onsdag 2 september 2015

Spontandejt!


Hej på er! Jag sjönk preciiiis ner i soffan, kom hem för ungefär fem minuter sedan. Vi fick sluta tidigare än fyra precis som jag misstänkte så redan kvart i tre var skolan slut för dagen. Jag tog då sällskap med Sevgi till bussen och åkte hemåt, skulle byta till vagn i stan. Väl i stan när jag går av bussen så håller jag på att gå RAKT in i Amanda haha. Snacka om chockad!! Vi har inte stött på varandra EN ENDA gång under de två åren hon pluggat i Göteborg men just idag (vi hade bestämt sen innan att ta en fika imorgon) så stöter vi på varandra. Lite kul! Och ännu roligare att vi inte såg varandra förrän vi nästan gick in i varandra när vi ändå hade suttit på samma buss haha.

Amanda var på väg till sitt tåg för att åka hemåt och jag skulle ju, som sagt byta buss innan jag åkte vidare hemåt. Så vi bestämde rent spontant att hänga en liten kortis medan hon väntade. Sagt och gjort - det blev en snabb latte och ett snabbspring in i en affär. Jättekul, alltid kul med spontanitet! Sen gick hennes tåg hemåt och jag åkte hem. Vi ska ju ändå träffas och fika imorgon igen så det gjorde inte så mycket att det bara blev en kortis idag :)

Nu kom jag nyss hem iaf och strax kommer Rebecca hit. Oklart om jag ens hinner skriva klart detta inlägg innan jag ska ner och öppna porten, hon borde vara här närsom! Vi ska umgås och färga hennes hår, mkt trevligt :) Blev en bra onsdag dethär!

Får bli en sjuuuukt gammal bild på mig och Amanda från typ....nian (?)...Tyckte det passade inlägget!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar